Putter

wifi honden welkom duurzaam

Beschrijving

Appartement de putter is een klein en gezellig appartementje voorzien van alle comfort. De indeling bestaat uit een woonkamer met openslaande deuren naar eigen terras. In de woonkamer is er een kleine kitchenette waar u iets kunt opwarmen en er is een koelkast. U heeft een eigen slaapkamer met 2 kiepraampjes die verduisterd kunnen worden. Naast het halletje met een deur naar buiten is er een riante badkamer met douch en toilet. Het appartement is zeer goed geïsoleerd en wordt verwarmd met vloerverwarming en cv.

Voorzieningen

Appartement

Woonkamer met openslaande deuren naar eigen terras, kleine kitchenette waar u iets kunt opwarmen en er is een koelkast.

Duurzaam

Al ons linnen en handdoeken zijn van biologisch katoen gemaakt.

Slaapbank

Putter heeft i.t.t. Grutto géén slaapbank, dus u kunt er niet met 4 personen overnachten. Wilt u groter reserveer dan Grutto!

Annuleren

Voor annuleren checkt u de algemene voorwaarden (link in footer).

Huis regelementen

Inchecken is tussen 16.00 en 21.00 uur tenzij anders afgesproken. Uitchecken is om 10.00 uur

Fietsverhuur

Fietsverhuur: van te voren boeken of ter plekke aanvragen.

Beschikbaarheid appartementen Klein Garnwerd

Grutto

Wilt u weten of uw favoriete appartement beschikbaar is?

Putter

Wilt u weten of uw favoriete appartement beschikbaar is?

Een paar reviews:

Het is een fantastisch locatie: een B&B kamer in de oude stal van de boerderij. Heel gezellig en dichtbij Garnwerd en het kanaal. Wij hadden een fantastisch ontbijt met zelf gebakken broodjes. Het uitzicht was heel ruim: over de landerijen.
Ed
Vriendelijk welkom geheten door Inez en naar het appartementje begeleid. wat zag dat er mooi uit. Heerlijk uitrusten na een lange wandeling. Het was echt een heel goed verblijf. Voor mij was het voor een nacht maar het is ook heel geschikt voor meerdere nachten.
Maria
We kregen van de heel aardige eigenaresse heerlijk eten dat ivm corona keurig voor de deur stond. Gezellig huisje. Mooi uitzicht over het land. Prachtige omgeving: oude dorpjes. Heerlijk om er te wandelen.
Paul